Tuesday, July 1, 2014

Selamat Mengimarahkan Ramadan Al-Mubaraq

Selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak. 

Moga puasa dan ibadah kita diterima Allah SWT dengan ganjaran sebaiknya.  Moga Allah sentiasa merahmati kita semua dengan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang baik, silaturrohim yang kukuh, kebahagian yang menyentuh qalbu, ilmu yang meningkatkan darjat dan memberi manfaat kepada ramai serta segala kebaikan di dunia dan juga di akahirat.

Ya Allah! Ampunilah dosa kedua-dua ibubapa kami, diri kami, keluarga kami, jiran kami, sahabat-sahabat kami, guru-guru kami, pemimpin-pemimpin kami, murid-murid kami serta saudara-saudara dan umat Islam sekelian yang hidup mahupun yang berada di alam barzah.


Ya Allah, permudahkanlah perjalanan kami memberikan bantuan dan khidmat kepada mereka yang memerlukan, melaksanakan program-program pembangunan ummah di masa terdekat dan berterusan oleh IKIAM dan para aktivisnya.

1 comment:

  1. Sujud syukur saya ucapkan kepada ALLAH SWT dan saya sekeluarga sangat berterima kasih banyak kepada KI WARA atas bantuannya saya bisa mendapatkan dana ghoib dan alhamdulillah BENAR2 berhasil karna sekarang ini kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya dan semua utang2 saya sudah pada lunas semua,,!!! jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan hubungi KI WARA 085242894584 ini lah kisah nyata dari saya…beliau juga memberikan pesugihan,jual tujul,uang ghaib,bulu perindu.ATAU BUKA BLOK KI WARA

    ReplyDelete