Sunday, August 19, 2012

Taqabalallahu Minna Wa Minkum – Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir BatinAlhamdulillah Syawal telah tiba meninggalkan Ramadan yang penuh dengan ibadah meningkatkan keimanan.  Saya sekeluarga mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Taqabalallahu Minna Wa Minkum – Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin kepada adik beradik, saudara mara, sahabat handai, rakan-rakan FB, semua yang mengenali serta seluruh umat Islam. 

Moga Allah terus mengurniakan kita dengan rasa kesyukuran & kegembiraan,  keimanan & ketaqwaan,  kesihatan, ilmu & inovasi, kasih sayang, tambahan rezeki  halal yang melimpah ruah serta keamanan Negara Malaysia ini.  

 Begitu juga moga saudara-saudara kita umat Rohingya, Palestin, Selatan Thailand, Selatan Filippine dan dimana jua kawasan bergolak kami doakan anda semua bersabar,  berusaha dan berjuang untuk keamanan dan kesejahteraan.  Amin.

InsyaAllah IKIAM sedang meneruskan usaha Misi Keamanan Rohingya.  Moga misi kita berjaya dalam meringankan beban umat Islam Rohingya dan mendapat petunjuk serta bantuan Allah SWT sentiasa. Amin.

No comments:

Post a Comment